Hotel  HvezdaHvezdaHvezda 
ÉTABLISSEMENTS DE SPORT | RESTAURATION | HÉBERGEMENT | MARIAGES

Sporthotel Kácov

Hôtel
Kácov 307, 285 09 Kácov

Aménagement des chambres

Services complémentaires

Modern hotel met drie sterren en eigen parkeerplaats bevindt zich ongeveer 55 km ten zuidoosten van Praag, tussen de dorpen Tichonice en Kácov.

Modern hotel met drie sterren en eigen parkeerplaats bevindt zich ongeveer 55 km ten zuidoosten van Praag, tussen de dorpen Tichonice en Kácov. Omgeven door een bos, enkele meters van de rivier Sázava, vindt u hier alles wat nodig is voor een lekker doorgebrachte vakantie, voor het organiseren van zakelijke ontmoetingen of festiviteiten, eventueel voor cursussen.

Hotelobject heeft 20 kamers per twee bedden, 2 kamers met vier bedden en 2 appartementen voorzien van eigen badkamer met wc, kleurentelevisie met satellietprogramma’s, telefoon, radiowekker en minibar. Areaal biedt ook accommodatie in blokhutten met eigen sanitaire voorziening of in huisjes, die met name voor school- of sportactie geschikt zijn. In het restaurant is plaats voor 90 -100 gasten, die van een maaltijd kunnen genieten. En daarna iets drinken in de bar of banketcafetaria.

Actieve ontspanning kunt u vinden in een buitenzwembad met 25 meter lange banen en verlichting, pierenbad, 2 tennisbanen met kunstoppervlak en verlichting, 2 volleybalbanen met kunstoppervlak, voetbalspeelplaats met grasmat, speelplaats voor basketbal, ook een midgetgolf of tafeltennis staan op u te wachten. Verder is er een sauna ter beschikking en massages, u kunt ook mountainbikes huren.

Carte

Mapa
Contact
Kácov 307, 285 09 Kácov
Le portable: +420 774 851 488
E-mail: rezervace@sport-hotel.cz, marketa.dejmkova@sport-hotel.cz
GPS: 49,78139892°N 15,0028598°E